Waar we goed in zijn.

Fotografie

Zoekt u een fotograaf in Nieuwleusen of bent u een foto van of voor uw bedrijf nodig? Een strakke foto ontstaat niet door alleen op een knopje te drukken. Wilt u professionele en kwaliteit foto’s, dan komt er veel meer bij kijken. Met gebruik van onze kennis en ervaring zorgen wij ervoor dat onder welke omstandigheden dan ook wij tot een geslaagd eindresultaat komen. Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Video

Naast fotografie maken wij video’s voor zowel particulieren als bedrijven. Denk hierbij aan aftermovies, bedrijfsvideo's, productvideo’s, promotievideo’s en ga zo maar door. Wij zijn gespecialiseerd in het visualiseren van uw wensen en met onze ervaring denken wij hier graag aan mee. Graag helpen wij u uw doelstelling te behalen door onze filmische kijk.

Webdevelopment

Onze website ontwikkeling mag zeker niet ontbreken. Daarnaast is het vooral in deze tijd belangrijk om goed vindbaar te zijn op het internet en dan ook nog is graag zo hoog mogelijk in Google. Met behulp van verschillende SEO tools kunnen wij er voor zorgen dat uw website zo hoog en goed mogelijk vindbaar is. De websites worden gebouwd in Wordpress en daarin op maat gemaakt. Zo kunt u en niet alleen wij, de website beheren nadat deze is opgeleverd.

Animatie / video intro's

Wat wij niet kunnen filmen of op een andere manier kunnen vast leggen kunnen wij animeren. Met deze kennis in huis van animaties, kunt u bijvoorbeeld denken aan een eigen bedrijfs intro voor al uw video’s of bijvoorbeeld op een geanimeerde manier uw boodschap over brengen naar de klanten. Het voordeel hiervan is dat je veel kan vertellen in weinig tijd en hierop uw eigen creativiteit kan loslaten en natuurlijk dat van ons.

Luchtvideo- en fotografie

Niet alleen vanaf de grond, maar ook vanaf de lucht kunnen wij zowel video als foto opnames maken. Hierin beschikken wij niet over 1 maar zelfs 2 drones. Om het een evenement of bedrijf het beste vast te leggen raden wij aan het filmen of fotograferen te combineren met opnames vanuit de lucht.